Uslovi za kredite u Nemačkoj

Da biste mogli zatražiti kredit u Nemačkoj važno je da ispunite određene uslove.  Važno je da imate dovoljne prihode kako bi mogli vraćati rate kredita na vreme.  Naravno da bi imali prihode morate biti zaposleni i imati najmanje 18 godina.

Da bi uopšte mogli podneti zahtev trebate biti prijavljeni na adresu u Nemačkoj. Adresa u Nemačkoj je važna za proveru kreditnog rejtinga. Bez adrese ne možete podneti zahtev.

Naravno morate imati i dobar rezultat u Shufu.  To jest morate imati dovoljno dobar kreditni rejting prema pravilima banaka gde predajete zahtev za kredit.

Morate platu primati u nemačkoj banci, a ne izvan Nemačke.


Ko može dobiti kredit preko Auxmoneya?
Uglavnom, svatko može posuditi novac od auxmoneya. Da bi dobili zajam, potencijalni vjerovnici moraju imati najmanje 18 godina, ali i ne više od 69 godina, da žive u Nemačkoj i imaju  bankovni račun u Nemačkoj. Te da imaju redovitea mesečna primanja. Nezaposlene osobe ne mogu dobiti kredit.

Čak i oni kojima druge banke odbijaju izdavanje kredita imaju priliku u Auxmoneyu da dođu do povoljnog kredita. Auxmoney ne daje zajmove  osobama koje imaju teške negativne karakteristike (prevare, nalog za uhićenje, stečaj i sl.). 

Je li Schufa potrebna za kredit?
Prije donošenja odluke o kreditu, auxmoney proverava Schufa informacije svakog podnositelja zahtjeva. Međutim, Schufa rezultat  samo je jedan od mnogih kreditnih karakteristika koje se koriste za određivanje kreditne sposobnosti. Zato se krediti mogu odobriti i  osobama čiji Schufa rezultat ne prolazi kod banaka. 


Jednostavno jednim klikom saznajte mogućnosti koje vam pruža Auxmoney. 
Ako vam odgovara prihvatite ga i za par dana novac je na vašem računu
Pošaljite besplatni upit klikom na link i za par minuta saznajte sve elemente potencijalnog kredita:

www.auxmoney.com

800x250 (GIF) - Auto